VIDEO! Mama doctoriței care a murit la Spitalul Heka a făcut solicitare ca fiica ei să nu fie incinerată

0
39829

Mama doctoriței care a murit într-o încăpere din Spitalul Heka din Constanța a făcut, miercuri seara, 28 aprilie, declarații surprinzătoare. Femeia susține că soțul Loredanei Chircu a decis incinerarea acesteia, în ciuda faptului că defuncta nu și-ar fi dorit așa ceva, dovadă că, în timpul vieții, a cumpărat un loc de veci.

Mama Loredanei Chircu spune că nu a discutat cu soțul fiicei sale, pentru că acesta nu ar fi fost dispus să comunice cu ea la Morgă, iar ulterior a aflat de intenția de incinerare. Femeia s-a grăbit să depună o cerere de ordonanță președențială, prin care vrea să oprească incinerarea și să o înmormânteze pe fiica sa conform tradițiilor creștine. Iată documentul:

Remintim că un apel la 112 a alertat autorităţile, duminică, în jurul orei 11:00, în legătură cu o femeie găsită în stare de inconştienţă, căzută în camera de gardă a unui spital privat. Loredana Chircu, medic specialist “medicină internă”, a fost declarată decedată. Avea 38 de ani și se pare că s-ar fi sinucis pentru că ar fi fost în depresie.

M.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.