VIDEO. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, prezent la Cernavodă: “Peste 1.000 de salariați din cadrul CNE, înscriși pentru vaccinarea anti-COVID-19”

0
236

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a fost prezent în cursul zilei de luni, 25 ianuarie a.c., la Cernavodă cu ocazia etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 a angajaților in cadrul Centralei Nucleare.

Prezenți la eveniment au fost primarul din Cernavodă, Liviu Negoiță, prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Potrivit ministrului Energiei, peste 1.000 de salariați din cadrul Centralei Nucleare sunt înscriși pentru vaccinare:

”Salariații de la Cernavodă au început procedura de vaccinare. Să nu uităm că ei au fost primii care au intrat într-o autoizolare la Cernavodă tocmai pentru a asigura energia necesară țării. (…) Până în prezent sunt înscriși 1.100 de salariați în această etapă de vaccinare. Sunt convins că lucrurile vor merge bine, eu însumi m-am vaccinat și recomand tuturor românilor să se vaccineze, fiind singura noastră șansă să ajungem la normalitate. Am spus-o de anul trecut, fără tratament sau vaccinare, sănătatea nu poate fi repede atinsă. De ceea, odată cu apariția vaccinului cred că trebuie să îl utilizăm și să ne vaccinăm. Am discutat cu primarul din Cernavodă și vom veni în sprijinul comunității cu suma de 5 milioane de ei, care se vor materializa în zona medicală (40%) , educație (40%) și 20% alte activități, inclusiv cele sportive (…)

România, prin Centrala Nucleară de la Cernavodă este cea mai eficientă țară care produce energie nucleară prin SN, suntem de locul 1 în lume”, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu la Cernavodă.

Detalii în materialul VIDEO!

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.