700 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 la Cernavodă. Urmează vaccinarea angajaţilor de la Centrala Nucleară

0
598
Spital Orășenesc Cernavodă

De la debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la unitatea spitalicească din Cernavodă s-au vaccinat, până în acest moment, aproximativ 700 de persoane.

De la data de 18 ianuarie, la Spitalul din Cernavodă a început vaccinarea populației care se încadrează în criteriile și categoriile etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, adică populația cu grad ridicat de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

Cetățenii s-au programat pentru vaccinare prin intermediul platformei puse la dispoziție de Ministerul Sănătății, pe care o puteau accesa direct de pe site-ul Guvernului României. Doar că au fost înregistrate erori pe această platformă, iar la Cernavodă programările au depăşit capacitatea de vaccinare.

Managerul Spitalului din Cernavodă, Marius Sponoche, a declarat, pentru Focus Press: ”Până în acest moment, aproximativ 700 de persoane au fost vaccinate anti COVID-19 de la debutul etapei a II-a din cadrul campaniei de vaccinare. Totodată astăzi (luni, 25 ianuarie – n.r.) voi participa la o întrunire cu reprezentanții Ministerului Energiei și ai companiei SN Nuclearelectrica SA (SNN) în vederea stabilirii detaliilor vaccinării personalului din cadrul Centralei Nucleare de la Cernavodă”.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.