VIDEO. Mort dus la groapă cu căruciorul de butelii, urmând a fi înhumat într-un tomberon

1
13355

Un bărbat din Murfatlar a încercat să își îngroape singur tatăl decedat la domiciliu. L-a urcat într-un căruț de butelii și a plecat cu el spre cimitir, urmând a folosi un tomberon pe post de coșciug.

În cursul zilei de duminică, 16 august, polițiștii și cadrele medicale ale SAJ Constanța au fost solicitați la domiciliul unui bărbat din Murfatlar pentru a constata decesul tatălui său. Pentru că nu au fost găsite probleme, decedatul fiind în vârstă și cu boli asociate, a fost eliberat certificatul constatator al decesului.

A doua zi, luni, fiul a mers la Primăria Murfatlar și a ridicat adeverința de înhumare, iar a treia zi, așa cum este obiceiul creștinesc, a decis să îl înmormânteze. Numai că nu a anunțat rudele sau o firmă de pompe funebre, hotărând să se ocupe singur de toate aceste lucruri.

În dimineața de 18 august, bărbatul și-a învelit tatăl decedat într-o pătură, l-a urcat într-un cărucior de butelii și a plecat spre cimitir, luând cu el și un tomberon pe care intenționa să îl folosească pe post de coșciug. A fost văzut de către localnici care au alertat autoritățile. În zona cimitirului a fost oprit de un echipaj al Poliției Locale Murfatlar, moment în care a „atacat“ decedatul cu sapa. A fost încătușat cu greu și trimis la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța de la Palazu Mare, fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

Decedatul a fost predat rudelor care urmează, cu ajutorul autorităților, să îl înmormânteze așa cum trebuie.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru profanare de morminte.

Cătălin SCHIPOR

1 COMENTARIU

  1. Nu știam că este obligatoriu să-ți anunți rudele când îți îngropi tatăl. Și acum rudele o să-l înmormânteze exact ce dorea și fiul. Dacă se poate un răspuns la asta. Și încă ceva ,acum are dosar pentru profanare de morminte, ce mormânt că nu a ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.