Nicoleta Bercaru nu mai este demisionară din PSD. Partidul i-a alinat supărarea: este pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean

0
1156

Cele două persoane care anunţau că demisionează din PSD după ce la partid s-a votat candidaura lui Felix Stroe la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, în locul lui Horia Ţuţuianu, se regăsesc pe lista de candidaţi ai PSD!

Astfel, pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Constanţa se află Nicoleta Bercaru – care transmitea un mesaj dur odată cu demisia care până la urmă, după cum vedem, nu mai există. Pe aceeaşi listă este şi primarul din Peştera, Marius Liviu Petre, care de asemenea anunţa că demisionează.

Iată ce spunea Bercaru după ce s-a votat ca Felix Stroe să fie candidatul PSD la preşedinţia CJC:

“Am crezut dintotdeauna şi cred şi acum în doctrina social-democrată. Ani la rând m-am implicat pentru că am crezut în partidul sub sigla căruia m-am dezvoltat ca om politic. Cred şi voi continua să cred în social-democrație, dar nu mai cred în PSD!

În lumina ultimelor evenimente îmi este din ce în ce mai clar că PSD nu este dispus să se reformeze ca partid, nu înțelege cerințele cetățeanului de rând şi nu urmăreşte interesul suprem al acestuia.

Nu mă regăsesc în această paradigmă, nu reuşesc să mă mai identific cu doctrina promovată în prezent de PSD, doctrină care a pierdut de mult timp conexiunea cu tot ceea ce ar trebui să fie social-democrația.

Nu intenționez să mă dezic de doctrina social-democrată, la fel cum nu intenționez să mă retrag din viața politică. Rămân acelaşi om devotat comunității, însă prefer să îmi derulez viitoarea activitate departe de cangrena vizibilă care a cuprins şi va mistui organizaţia care, poate, va rămâne în istorie ca cel mai mare partid care s-a autodetonat”.

Iată lista:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.