Nicoleta Bercaru demisionează din PSD: “Prefer să îmi derulez viitoarea activitate departe de cangrena care a cuprins şi va mistui organizaţia”

5
2740

Primarul din comuna Peştera, Marius Liviu Petre, a demisionat din PSD după decizia partidului de a-i susţine candidatura lui Felix Stroe la conducere Consiliului Judeţean Constanţa. O altă demisie, anunţată sâmbătă, 15 august, este a Nicoletei Bercaru, cea pe care Horia Ţuţuianu o propusese la conducerea Centrului Th. Burada (detalii AICI).

Iată mesajul Nicoletei Bercaru:

“Am crezut dintotdeauna şi cred şi acum în doctrina social-democrată. Ani la rând m-am implicat pentru că am crezut în partidul sub sigla căruia m-am dezvoltat ca om politic. Cred şi voi continua să cred în social-democrație, dar nu mai cred în PSD!

În lumina ultimelor evenimente îmi este din ce în ce mai clar că PSD nu este dispus să se reformeze ca partid, nu înțelege cerințele cetățeanului de rând şi nu urmăreşte interesul suprem al acestuia.

Nu mă regăsesc în această paradigmă, nu reuşesc să mă mai identific cu doctrina promovată în prezent de PSD, doctrină care a pierdut de mult timp conexiunea cu tot ceea ce ar trebui să fie social-democrația.

Nu intenționez să mă dezic de doctrina social-democrată, la fel cum nu intenționez să mă retrag din viața politică. Rămân acelaşi om devotat comunității, însă prefer să îmi derulez viitoarea activitate departe de cangrena vizibilă care a cuprins şi va mistui organizaţia care, poate, va rămâne în istorie ca cel mai mare partid care s-a autodetonat”.

5 COMENTARII

  1. Incompetenta. O …care a crezut ca prinde pe Dumnezeu de picioare pupand inelul lui Țuțuianu. O nimeni care nu a făcut nimic bun. Si acum se bucura părinții ca a plecat nesimțita asta de la Școala 39. Numai șpăgi avea in cap. 500 de euro numai sa transfere copilul dintr-o clasa in alta. A ajuns directoare la Burada si numai tâmpenii a făcut. Numai porcării. Multă lume se bucură ca nesimțita asta dispare din viata publică. O parvenita de ultima speță. Huooo…

  2. Așa de social democrata este încât a gasit de cuviință să întoarcă spatele partidului care a promovat-o. Selecția în PSD cam lasă de dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.