VIDEO Mult așteptata gală a sporturilor de contact OSS Fighters revine cu ediția a șasea

0
118

Gala sporturilor de contact de nivel mondial OSS Fighters revine cu ediția cu numărul 6 ce va avea loc în luna iulie a anului curent, pe data de 16, începând cu ora 20.00, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

”A șasea ediție a OSS Fighters va avea loc pe data de 16 Iulie la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia! Cei mai buni luptători din România și din străinătate, printre care Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea și lista poate continua se vor înfrunta într-un fight card de excepție ce va conține 11 lupte incendiare printre care și un meci de arte marțiale mixte”, se arată în postarea din mediul online pe pagina de socializare a OSS Fighters.

Astfel, în cursul zilei de luni, 12 iulie a.c., a avut loc o conferință de presă cu ocazia acestui eveniment sportiv. Au participat Marius Gheorghe, președintele OSS Fighters, Lucian Tudose, vicepreședintele OSS Fighters, Alex Filip, luptător și promoter OSS Fighters, Corina Martin, președinte de onoare Asociația Patronală Rest, Ionuț Rusu, viceprimarul orașului Constanța și George Drăgan, președintele Asociației Antidrog Constanța.

Totodată, luptătorul constanțean Alex Filip va lupta pentru ultima oară în România și va disputa ultimul meci în fața unui adversar redutabil. Gala OSS Fighters va fi transmisă în direct de DIGI Sport la data de 16 iulie începând cu ora 20:00 ”Biletele sunt disponibile cu prețul de 250 de lei locul la masa VIP și 60 de lei locul la scaune! Ambele variante includ testul rapid Covid 19 inclus în prețul biletului.”

“Anul trecut am avut programate două evenimente, dar din cauza pandemiei de coronavirus nu au mai avut loc. Vreau să mulțumesc primăriei că a răspuns invitației de a participa ca parterner în ultimii șase ani”, a declarat Marius Gheorghe, președintele OSS Fighters.

“Suntem pentru astfel de evenimente. Primăria municipiului Constanța sprijină sportul de orice natură. Primăria a pus la dispoziție locația unde va avea loc acest eveniment”, a spus viceprimarul Constanței Ionuț Rusu.

La rândul său luptătorul Alex Filip a precizat că va lupta pentru ultima oară în România și va disputa ultimul meci în fața unui adversar redutabil.

“Mă bucur să mă aflu aici, mă aflu aici în dublă calitate, ca luptător și promotor. În această promoție îmi voi disputa ultimul meci. Voi avea un adversar redutabil, mi-am început cariera la un nivel, vreau să o închei în aceeași manieră. Vom avea, în această ediție, luptători din Olanda. Sesiunea de autografe și cântarul vor avea loc la data de 15 iulie, ora 19.00. Gala va avea loc la data de 16 iulie a.c., începând cu ora 19.00. Fightcardul principal va începe la ora 20.00”, a specificat Alex Filip.

La gală va fi prezent și Cătălin Moroșanu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.