VIDEO Nadia Comăneci a felicitat-o pe constănțeanca Sabrina Voinea: a câștigat medalia de aur la Campionatul European de la Munchen!

0
118

Cu pasiune nemărginită pentru sportul în care a atins perfecțiunea, Nadia Comăneci este conectată în permanență cu gimnastica din România.

Nadia a fost cu sufletul aproape și la europenele de la Munchen. Fericită pentru rezultatele obținute de junioare la Olympiahalle, Nadia a transmis un mesaj pentru tânăra generație care se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

România a încheiat Campionatul European de la Munchen cu șase medalii, toate câștigate la junioare: două de aur – constănțeanca Sabrina Voinea, Amalia Puflea), două de argint (echipe junioare, Amalia Ghigoarță) și două de bronz (Sabrina Voinea, Amalia Puflea). Nadia Comăneci a felicitat-o pe constănțeanca Sabrina Voinea.

”Auuur pentru România, aur pentru Sabrina Maneca Voinea la Olympiahalle din Munchen! Sabrina a câștigat finala junioarelor la sărituri, cu o medie de 13.250 ( 12.900/13.600). Argint pentru Ming Van Eijken (Franța), bronz pentru July Marano (Italia)!”, a anunțat Federația Română de Gimnastică, pe Facebook.

Echipa a fost formată din Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță, Sabrina Maneca Voinea, Crina Tudor, Miruna Botez (și ea de la Constanța); antrenori Ramona Micu, Camelia Voinea și Cătălin Meran. Sabrina Maneca Voinea face parte din programul „Țară, țară vrem campioane“, fiind antrenată de mama sa, Camelia Voinea.

“Aceste trei medalii europene aur, argint și bronz sunt foarte importante pentru drumul tău în gimnastică. Eu știu că tu poți mult mai mult. Mai bine ca mine nu te cunoaște nimeni. Sunt și la bine și la greu lângă tine și te voi forma un om puternic pentru viață și pentru a putea lupta până la capăt cu oricine. Te iubesc viața mea. Am plâns de fericire împreună. Vă iubim și vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați stat clipă de clipă alături de noi“, susține antrenorul emerit Camelia Voinea.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.