VIDEO. Nicușor Constantinescu a fost chemat din nou la DNA în dosarul privind „Herghelia Mangalia”

0
525
NIcușor Constantinescu

Fostul președinte al Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu a fost rechemat în cursul zilei de marți, 22 decembrie, a.c., la DNA Constanța în dosarul privind „Herghelia Mangalia”. El a mai fost chemat și săptămâna trecută la audieri.

Nicușor Constantinescu, a fost adus, din nou, la sediul DNA Constanța, pentru audieri într-un dosar în care este acuzat pentru abuz în serviciu. La intrarea în sediu parchetului acesta a declarat din interiorul curții că nu este lăsat să vorbească cu presa, de către poliția politică SRI-DNA.

La ieșirea de la audieri fostul președinte al CJC a afirmat că se încearcă falimentarea hotelului Flora din stațiunea Mamaia așa cum s-a întâmplat și cu TV Neptun.

Acuzațiile

Procurorii DNA au stabilit că fostul președinte al Consiliului Județean  a cauzat un prejudiciu, în dauna bugetului județului, în cuantum de 5.570.821,28 lei. Anchetatorii anticorupție susțin că, în perioada 2009-2013, Nicuşor Constantinescu şi-a îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu, în sensul că a dispus executarea unor lucrări în valoare de 3.778. 451,09 lei, de către RAJDP la Herghelia Mangalia, în condițiile în care imobilul nu se afla în patromoniul județului. Însă, pentru a putea executa aceste lucrări, a inițiat un proiect de hotărâre incluzând un protocol cu Direcţia Silvică Constanţa. Astfel, spun procurorii, fostul președinte al CJC este acuzat pentru abuz în serviciu.

M.G. D.A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.