VIDEO. O șoferiță din Buzău a încercat să îl omoare pe polișistul care o urmărea în trafic

0
324

O șoferiță din Buzău, cu tupeu fără limite, în vârstă de 32 de ani a ales să ignore semnalele acustice ale unui polițist afalt pe motocicletă, ce o urmărea deoarece agentul a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a trecut pe roșu de două ori apoi a intrat cu mașina intenționat în motocicleta pe care se afla omul legii.

Aceasta, care a motivat ulterior că se grăbea să ajungă la București și că, după părerea ei nu este nevoie să oprească pe dreapta la semnalele polițistului, a încercat să scape, intrând în coliziune cu acesta, proiectându-l într-un taxi. Motocicleta pe care se afla agentul, în vârstă de 29 de ani, a luat foc, el fiind arucat câtiva metri pe șosea.

„Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a aenționat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forțat două semafoare succesive, ignorând culoarea roșie, iar când agentul de poliție rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice și luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus comisar șef Silviu Dinu, Șeful serviciului rutier IPJ Buzău.

Sindicatul Europol a postat în mediul online imagini de la incident.

Șoferița a fost reţinută. În urmărirea ei au fost trimise mai multe echipaje. Dusă în fața judecătorilor, tânăra a primit mandat de arestare pentru 30 zile.

Motociclist lovit

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de "tentativă de omor" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției".Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave.

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 19 august 2020

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.