VIDEO. OSS FIGHTERS 06: Alex Filip, ultimul meci! Mama luptătorului, în premieră la un eveniment de acest gen

0
378

Mult-așteptata gală de sporturi de contact de nivel mondial OSS Fighters revine cu ediția numărul 6, care are loc vineri, 16 iulie a.c., începând cu ora 20.00, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

„A șasea ediție a OSS Fighters va avea loc pe data de 16 Iulie la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia! Cei mai buni luptători din România și din străinătate, printre care Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea și lista poate continua se vor înfrunta într-un fight card de excepție ce va conține 12 lupte incendiare printre care și un meci de arte marțiale mixte“, se arată în postarea din mediul on-line, pe pagina de socializare a OSS Fighters.

Totodată, luptătorul constanțean Alex Filip va lupta pentru ultima oară în România și va disputa ultimul meci în fața unui adversar redutabil.

Acesta a declarat pentru Focus Press faptul că în această seară, fiind disputat ultimul meci din carieră în România, mama acestuia se va afla pentru prima dată la un astfel de eveniment sportiv.

Prezent la eveniment este și viceprimarul Ionuț Rusu, care a declarat pentru Focus Press faptul că Primăria municipiului Constanța va susține astfel de evenimente sportive și nu numai.

C.S., L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.