VIDEO. PNL Constanța speră să trimită în Parlament minimum patru deputați și doi senatori

0
693

P.N.L. Constanţa a depus miercuri (21.10.2020), la Biroul Electoral Județean, listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie a.c. Primul pe lista P.N.L. Constanța pentru Camera Deputaților este Bogdan Huţucă, președintele Organizației Județene, iar pentru Senat, Septimiu Bourceanu, prim-vicepreședintele P.N.L. Constanța.

Declarațiile președintelui P.N.L Constanța după depunerea listelor de candidați la alegerile parlamentare#pnlconstanta #alegeriparlamentare #candidatipnl

Publicată de Focuspress pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Astăzi (21.10.2020 – n.r.) venim în fața constănțenilor cu o echipă câștigătoare. Munca acestei echipe a contribuit la trei victorii consecutive ale liberalilor în alegeri. Împreună, am câștigat alegerile europarlamentare în anul 2019, când am dus cel mai mare număr de europarlamentari la Bruxelles. Împreună, am câștigat, în toamna anului trecut, alegerile prezidențiale, alături de președintele Klaus Iohannis, și tot împreună, am reușit o victorie istorică la Constanța când, alături de constănțeni, am spus stop abuzurilor, stop blocajelor, stop unei administrații toxice marca P.S.D. Parte din această echipă câștigătoare, astăzi, conduce primăriile din județul Constanța, conduce Consiliul Județean, va conduce instituții și autorități publice, și va reprezenta constănțenii în Parlamentul României. Sub sloganul «Dezvoltăm România», o să vorbim constănțenilor despre justiție, despre alocarea unor resurse fără precedent, despre investiții în infrastructura rutieră, în sănătate, în educație, în agricultură, în comunicare, în energie, vom vorbi despre a reconstrui, vom vorbi despre a clădi. P.N.L. vine cu certitudini, vine cu garanții, vine cu parteneriate strategice, vine cu competențe și apreciem și mulțumim tuturor românilor care cred în aceste valori și ne susțin în continuare“, a declarat Bogdan Huțucă, președintele P.N.L. Constanța.

Declarațiile prim-vicepreședintelui PNL Constanța Septimiu Bourceanu după depunerea listelor candidaților la alegerile parlamentare#pnlconstanta #alegeriparlamentare #septimiubourceanu #candidatipnl

Publicată de Focuspress pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Candidez pentru funcția de senator. Îmi doresc să activez în Comisia de Sănătate a Parlamentului României, pentru că acolo, în baza experienței mele de conducere a unităților sanitare, atât publice și private, doresc să îmi aduc aportul pentru îmbunătățirea legislației în vigoare. Pentru acest lucru voi menține contactul cu oamenii care lucrează în sistem, cu toate instituțiile care activează în sistemul sanitar, cât și cu colegii din Parlament, pentru a putea îmbunătăți legislația“, a declarat prim-vicepreședintele P.N.L. Constanța, Septimiu Bourceanu.

Declarațiile fostului prefect al Constanței, George Niculescu, după depunerea listelor candidaților P.N.L. Constanța la alegerile parlamentare#pnlconstanta #alegeriparlamentare #georgeniculescu #candidatipnl

Publicată de Focuspress pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Candidez pentru Senatul României, rămân aceeași persoană plină de energie pe care ați cunoscut-o în ultimele nouă luni când am îndeplinit mandatul de prefect al județului Constanța. Înainte de a îndeplini acest mandat de prefect, știți foarte bine că aveam atenția îndreptată spre domeniul energiei. Județul Constanța este campionul producției de energie din România, avem Centrala Nucleară de la Cernavodă, cel mai mare parc eolian din sud-estul Europei, nu putem să nu observăm investițiile din Marea Neagră, gazele offshore, precum și Memorandumul semnat săptămâna trecută, cu partenerii strategici ai României, mă refer la compania americană Aecom, pentru construirea reactoarelor 3 și 4. Cu această energie merg în Parlamentul României pentru a pune în valoare tot potențialul economic al județului Constanța“, a declarat fostul prefect al Constanței, George Niculescu.

Bogdan Huțucă speră ca P.N.L. Constanța să trimită în Parlamentul României patru deputați și doi senatori, după alegerile din 6 decembrie a.c.

Iată lista candidaților P.N.L. Constanța pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaților

 1. Bogdan Huţucă
 2. Mircea Banias
 3. Marian Cruşoveanu
 4. Bogdan Bola
 5. Sorin Mihai
 6. Mihnea Drumea
 7. Adriana Câmpeanu
 8. Mihaela Scrieciu
 9. Dorin Opreanu
 10. Andrei Dimancea
 11. Cristian Zahariuc
 12. Dănuţ Paţa
 13. Lucian Nichita
 14. Elena Carmen Bratu

Senat:

 1. Septimiu Bourceanu
 2. George Niculescu
 3. Dana Dina
 4. Mariana Mitra
 5. Alexandru Bobe
 6. Bogdan Drugă
 7. Marius Sponoche

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.