VIDEO. Parlamentarul constanțean, Stelian Ion, cere urgent demisia ministrului Justiției, Cătălin Predoiu

0
163

Filiala USR Constanţa a susţinut, joi, 19 ianuarie a.c., prima conferință din acest an. La această întrunire au participat parlamentarii USR Stelian Ion, Remus Negoi şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Petre Enciu.

Conferința a început prin declarația lui Stelian Ion, care a cerut demisia ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, în contextul în care Predoiu a spus, pentru Europa FM, că soțul fostei șefe DIICOT Giorgiana Hosu ar fi fost achitat, deși instanța nu a dat o soluție definitivă în acest sens. Ulterior, acesta și-a asumat eroarea.

Fosta șefă DIICOT, Giorgiana Hosu, și-a dat demisia după ce soțul său a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul București, între altele pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic.

„Și ulterior achitat, am putea spune că doamna Hossu și-a dat demisia de onoare, cu adevărat de onoare pentru o ipoteză care nu s-a realizat în final”, a declarat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu în cadrul unei emisiuni.

„Îi cer urgent demisia ministrului Justiției, Cătălin Predoiu”, a transmis Stelian Ion. „S-au adoptat legile justiției în sesiunea parlamentară trecută. Acele legi le considerăm nefaste”, a mai spus Stelian Ion.

P.I., L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.