VIDEO. Percheziții la un traficant prins în flagrant în timp ce vindea droguri la festivalul Sunwaves

1
731
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Constanța, au efectuat percheziții domiciliare, la un bărbat, de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant delict, la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 18 grame de drog de mare risc (3-CMC), în schimbul a 5.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 140 de grame de droguri de mare risc (3-CMC), aproximativ 4.000 de lei, un telefon mobil și un laptop.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, în cursul lunii septembrie 2023, pe perioada desfășurării unui festival de muzică organizat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța, droguri de mare risc (3-CMC), cu sume cuprinse între 800 și 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizată instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Peste tot auzim doar de droguri, bețivi și drogati.Au ajuns și în comuna Costinești să se drogheze și chiar să comercializeze la copii elevi ai școlii Mihai Eminescu de către foști elevi ai acestei școli.Politia Stațiunii Costinești are la cunoștință dar nu face nimic motivul fiind corupția și abuzul în serviciu.Sunt părinții care și-au vândut imobilul, plecând fără să se uite înapoi doar ca copilul sau să iasă din acest cerc vicios schimbandu-si așa zisii prieteni.Copil fost bun din părinți buni,tatăl fost polițai la poliția stațiunii Costinești iar mama fosta secretară a fostului primar de două zeci de ani până în 2020.Vorbim de scăparea de sub control a tineretului din ziua de azi din păcate.Unul dintre consumatori și furnizor in același timp este cunoscut în comuna și protejatul șefului de post Bălan Alexandru,care cotizează la greu la buzunarul dumnealui.Tara lui nimănui, viitor încotro unde este zarea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.