VIDEO. Peste 20 de mii de kilograme de deșeuri de sticlă spartă, descoperite la P.T.F. Negru Vodă

0
529

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, într-un autocamion cu remorcă sosit din Bulgaria, 22.000 de kilograme de deșeuri de sticlă spartă neconformă.

În data de 09.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, pe sensul de intrare în ţară, controlul unui autocamion cu remorcă, inmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 59 ani și transporta deseuri de sticlă pentru o societate din România.
În urma efectuării verificărilor, s-a constatat ca in mijlocul de transport se afla cantitatea de 22.000 de kilograme de sticlă spartă (securizată), neconformă cu ceea ce era menționat in documente, fapt pentru care lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța nu au permis intrarea pe teritoriul României, fiind întors pe teritoriul Bulgariei.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de export sau import de deșeuri cu încălcarea dispoozițiilor legale în domeniu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.