VIDEO. Peste 200 de sicrie, introduse ilegal în țară, prin Portul Constanța Sud – Agigea

2
479

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în Portul Constanţa Sud – Agigea, într-un container sosit din China, 220 de sicrie demontate, introduse în țară prin folosirea de acte nereale.

Vineri, 03.09.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat un control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud – Agigea din China. Acesta avea ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Satu Mare, administrată de către un cetățean italian.

În container au fost descoperite, în plus față de cele declarate, 220 de sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 de lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

V.I.

2 COMENTARII

 1. Posibil sa fie marfa care tre sa ajunga im depozitul din medeea.Acolo unde se spală morti in garaj iar in casa ii depozit de sicrie.Teodosie stie asta cu siguranta ca doar el este bos ul sc ului.Restu sint slugi si executanti pe leacai puțini.Poate verifica cineva si acel depozit,nu ar strica si nr de angajati ca ii muuiult la negru acolo.
  Asta dacă deranjul nu ii prea mare pt ITM Constanta.

 2. TOATA LUMEA CUNOSTE ACEST CAZ
  SPALATUL MORTILOR II GARAJ II VEEECHI.VECINI AU RECLAMAT DERANJUL NOAPTEA SI MIROSUL.DAR BANI DATI DE ACEL POPA ADM CARE ARE IN GRIJA SC UL FUNERAR A LUI TEODOSIE A PUS BATISTA PE TAMBAL.VA ASTEPTATI SA SE REZOLVE CEVA UITE SÎC CA NU.SE PERINDA PR ACICU FEL SI FEL DE DUBIOSI SI ASTAZI.VUN PLEACA UNCARCA SUCRIE CARA BIDOANE FORMOL PE SEMNE.DAR MIROSUL II TOT ACOLO
  DSP A ZIS CA II OK DUPA CE A INCASAT
  UTM TRR SA VINA SA VERIFICE CONTRACTELE :-)))) DE MUNCA ALE CELOR CARE SE PERINDA.TOATE IS CU JOSU UM SUS CINDA BANUL FACE LEGEA.TARE MULT DORESC SA SE TERMIME TOATE ASTEA O DATA
  MUROSUL SI DERANJUL NOAPTEA.AU BATUT CU BAROSUL NOPTI LA TIND SA DARIME DEMOLEZE CE ERA IM ACEL GARAJ POSIBIL MASA UNDE SE SPALA.AU CARAT CU MASINA TURE SI TURE MOLUZUL SUB POD LA DOBROGEA LA LINI PROBABIL.AVEAU BUMAIBPAMINT PE ROTI SI PE STRADA IN ACELASI TIMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.