VIDEO Petrecere într-un bar de lângă sediul Poliției din Năvodari

2
3292

În Năvodari, petrecerile fără respectarea măsurilor de distanțare socială și a celor de protejare anti COVID se țin lanț. După majoratul din Moss Caffe din Năvodari, au apărut imagini de la o altă petrecere cu lăutari, care se pare că a avut loc cu câteva zile înainte, în Bucks Caffe.

Potrivit martorilor, petrecerea din Bucks Caffe a avut loc în urmă cu o săptămână, iar localul amplasat lângă sediul Poliției Naționale, este deținut de către un polițist local.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe persoane într-un local din orașul Năvodari, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE h. 12.10

„Din primele informații, evenimentul privat (majorat) ar fi avut loc la data de 12 martie a.c., fiind identificate, până la acest moment, 8 persoane participante. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare.

De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor prezente“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE h 15.00

Mai multe persoane au indicat faptul că localul în cauză ar aparține unui polițist, iar reprezentanții IPJ Constanța au ieșit cu precizări:

„Politistul la care se face referire nu are nici o calitate cu societatea comercială respectivă“

C.S.

2 COMENTARII

  1. Pe bune de, cum adică polițistul nu are nici o calitate??!! Are și una foarte mare, este patronul, asociat cu altă persoană, poate nu în acte, mai faceți săpături, cum puteți să ne mințiți în fața. Apropo nici cel de la mascați nu a fost la petrecere! Mai căutați, tot orașul știe

  2. Gonzo..mai taci in plm de invidios! Pe fisu lu Surdu că a facut la portobela ditai petrecerea nu la vazut nimeni..pe Rala la petrochimistu cu lautari si life-uri de la toti invitati pe Facebook nu la deranjat nimeni… voi sunteti aia invidioși si care sunați ca babele sa faceți reclamatii..șobolanilor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.