Petrecere cu aproape 100 de persoane, întreruptă de polițiști, la Moss Cafe din Năvodari

1
6324
Foto- ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, joi, în jurul orei 18.30, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

La fața locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere – Secția 5 Rurală Cogealac, Secția 2 Rurală, Poliția stațiunii Mamaia, precum și o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat și sancționat contravențional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Surse neoficiale ne-au precizat că este vorba despre localul Moss Cafe aflat în centrul orașului Năvodari.

Daniel ALBU

Sursa foto: facebook

1 COMENTARIU

  1. Cand lumea este mintita pînă la sfârșit de o pandemie mincinoasă, trebuie să își îndeplinească nevoile personale precum majorat,botez,nunți și alte petreceri, de ce nu sau luat teste participanților la majorat!da ptr ca nu există așa cv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.