VIDEO Podul de metal din Parcul Tăbăcărie a fost reparat

0
468

Podul de metal din Parcul Tăbăcărie a ajuns, iar, într-o stare deplorabilă, reprezentând un pericol pentru constănțenii care îl traversează. Ultima oară a fost reabilitat în 2014. După ce aceste aspecte au fost aduse în atenția Primăriei, administrația locală a decis să îl repare.

Podul de metal ce traversează Lacul Tăbăcărie s-a degradat, iar constănțenii atrag atenția încă din 2019 asupra acestui lucru. Balustrada s-a rupt în foarte multe locuri, pe unele porțiuni chiar lipsește cu desăvârșire, deci oricine poate cădea în apă. Bucata de tablă de pe mijlocul său s-a rupt și ea și s-a ridicat în unele locuri, nemaifiind prinsă, astfel că trecătorii se pot împiedica. Iar scândurile din lemn au început și ele să se distrugă, unele sunt rupte, au reapărut găuri în calea de traversare și constănțenii pot rămâne cu piciorul într-una din ele.

După ce aceste aspecte au fost sesizate către Municipalitate, în cursul zilei de joi, 10 iunie, echipele Confort Urban au mers pentru a repara podul.

Angajații firmei Consiliului Local au sudat o bară a podului care era desprinsă, au înlocuit bucata de balustradă care lipsea și au întărit podina.

În scurt timp, Primăria Constanța va demara procedura de achiziție pentru ca toate podețele din Parcul Tăbăcărie și Satul de Vacanță să fie reparate.

M.G, V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.