VIDEO Polițist înjunghiat chiar în secție, în Capitală. Atacul a fost premeditat

1
521

Un poliţist a fost înjunghiat cu un cuţit într-o secţie din Capitală. Agentul a fost transportat de urgenţă la spital, iar agresorul său a fost reţinut.

Un bărbat 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediu.

Întreaga scenă a fost premeditată. Înainte de a-l înjunghia pe omul legii, agresorul a făcut live pa Facebook în care îl îndeamnă pe un prieten de-al său să urmărească modul cum ”sprintecă” un polițist.

Agresorul a fost impobilizat chiar de agentul rănit şi de un coleg al acestuia, relatează RomâniaTV.

Poliţistul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reţinut. Dacă se dovedește că viața victimei a fost pusă în primejdie, agresorul ar putea fi acuzat de tentativă de omor calificat.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. In 2004 un polițist numit Obretin a participat la o evacuare nemiloasa.strada Basarabia 67 bloc A 16.A participat la aruncarea in stradă a unei fete surdomute de ziua ei,a 2 școlari,a unei bunici de 79 de ani bolnave și operate la sold,a unei mame care a crescut 3 copii singura.Azi 2 dintre copii sunt bolnavi de depresie Iulia fata surdomuta rătăcind disperata pe străzi a fost călcată de mașină și mutilata.Toti trei copiii au învățat mult deși au rămas în stradă.Era frumos și moral că poliția secția 9 să conducă familia distrusa Intr o locuință cu chirie la stat .Unul din copii masterand in muzica,angajat radio a suferit de atacuri de panica ani de zile până a terminat facultatea ,atacuri care i au zdruncinat sănătatea.Oare așa e și în Germania ?Așa sunt respectate în uniunea europeană drepturile omului ?Tatal copiilor a vândut locuință cu toată familia în ea,pensie alimentara nu a plătit și a dispărut peste hotare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.