VIDEO. Poliţiştii caută o femeie care îşi loveşte cu brutalitate câinele, de fiecare dată când îl plimbă!

0
5106

Constănţenii care au sesizat, zilele trecute, un comportament brutal al unei femei faţă de câinele pe care îl plimbă, au sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor Constanţa din cadrul Poliţiei.

Constănţenii care locuiesc în zona Cireşica din Constanţa spun că au observat o femeie care plimbă un câine, legat cu o sfoară, iar de fiecare dată îl loveşte şi îl trânteşte de asfalt, fără motiv. Situaţia i-a oripilat pe oamenii care au şi filmat scenele, imaginile fiind transmise Poliţiei.

“Am aflat cine este, am trimis sesizare şi filmare la Protecţia Animalelor. Stă cu chirie de 2 săptămâni în cartier, timp în care i s-au făcut numeroase reclamaţii, însă fără nici un rezultat. Este agresivă cu vecinii. (…) Trece pe Aleea Hortensiei pe lângă Cireşica cu un căţel negru în lesă, ca o sfoară şi la 10 paşi ăl ridică în sus, îl trânteşte de pământ şi îl loveşte cu pumnii, iar căţelul urlă de durere (…)”, relatează o martoră a scenelor de groază.

Contactaţi de Focus Press, reprezentanţii IPJ Constanţa au transmis: “Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării persoanei în cauză și luării măsurilor legale care se impun”.

Vom reveni.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.