VIDEO. Primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru: Am găsit în primărie angajaţi care veneau la 9 şi plecau la 2 după amiaza

0
1662

Primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a conturat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, imaginea urbei la momentul actual, problemele comunităţii, situaţia din primărie şi proiectele în lucru.

Referitor la primărie, actualul primar spune că a găsit în instituţie mulţi oameni care în ultimii 8 ani s-au obişnuit să vină la muncă la 9 dimineaţa şi să plece la 2 după amiaza, motiv pentru care a introdus condica de prezenţă. Edilul a mai precizat că nu are încă o echipă completă la primărie, dar şi faptul că, verificând activitatea din ultimii ani, a constatat că nu au fost achitate bursele elevilor, că sunt restanţe către diverse firme; în plus, fostul primar şi fostul viceprimar au acţionat în judecată primăria, pentru concediile neplătite din anii trecuţi. “Nu i-a împiedicat nimeni să îşi ia concedii”, a spus Cojocaru.

Acesta este doar unul din aspectele atinse în cadrul interviului. Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO, acolo unde veţi putea afla şi care sunt noutăţile legate de reţeaua de gaze:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.