VIDEO. Prins în centrul Năvodariului cu armă albă! Este acelaşi individ pe care consilierul Dumitraşcu l-a imobilizat acum câteva luni, pe stradă, pentru că ameninţa lumea cu o rangă

0
5117

Polițiștii locali din Năvodari au intervenit sâmbătă, 3 octombrie, în urma apelurilor unor cetățeni, pentru a reține un individ care avea asupra sa un cuțit.

În urma apelurilor mai multor năvodăreni, polițiștii locali au intervenit în centrul orașului, pe strada Constanței din Năvodari, pentru a reține un bărbat care avea asupra sa un cuțit. Ajunși la fața locului în mai puțin de două minute, aceștia au identificat persoana și au încătușat-o, pentru a o conduce la sediu, bărbatul neopunând rezistență la apariția oamenilor legii.

Este vorba despre acelaşi individ periculos pe care, în urmă cu câteva luni (decembrie 2019), consilierul local Costel Dumitraşcu l-a imobilizat pe stradă, până la sosirea polițiștilor. Mai exact, în timp ce conducea prin centrul orașului Năvodari, Dumitraşcu a văzut un tânăr care amenința lumea cu ranga și spărgea vitrinele magazinelor. A oprit maşina şi l-a pus la pământ pe bărbatul recalcitrant, reținându-l până au venit oamenii legii.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.