VIDEO. Protest HoReCa la Constanța. Mai mulți agenți economici au ieșit în stradă

0
594

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România anunță un nou protest general, marți, 16 februarie, în intervalul 12.00 -12.30, împotriva măsurilor impuse de autorități pentru limitarea epidemiei de Covid-19.

Proteste au avut loc și la Constanța, acolo unde în urma a mai multe runde de întâlniri, un grup de peste 50 de operatori HORECA din Constanța, proprietari de restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente au decis constituirea Organizatiei Patronale a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor din Județul Constanța.

Aceștia au luat și ei parte la protest, cu pancarde, cu mesaje comune, în liniște si cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică. Printre agenții economici se numără: Magdalena CALIMENTE (Terasa Tomis Mamaia), Corina MARTIN, Egevit ASLAN (Restaurant Sali’s Constanta – Mamaia), Nicolae LASCU (Restaurant Scoica), Stelian ALEXE (Grand Imperial Ballroom), Marius BALABAN (Cafe Roma Mamaia), Roberto TORTORA (Musset Lounge Mamaia) Alexandru PINTILIE (Restaurant Madam Margo Constanta / Hanul cu Peste Mamaia Nord).

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.