VIDEO. Răsare un ansamblu rezidențial pe un teren generos, la bifurcația Constanța-Cumpăna: 7 blocuri a câte 8 etaje

0
2785

Afacerile imobiliare par cele mai profitabile în momentul actual, iar investitorii se arată dornici să construiască blocuri în orice zonă din municipiul Constanța.

După ani buni de la aprobarea PUZ-ului cartierului Veterani din municipiu, pe un teren generos se va construi un ansamblu rezidențial. Beneficiarii investiției, societatea South Side Constanța Residence și Dumitru Vasile vor ridica un număr de 7 imobile cu regim de înălțime P+8 etaje, pe strada General de Brigadă Ioan Eremia, la numărul 7, zona Constanța Sud, bifurcație cu localitatea Cumpăna.

Valoarea investiției este de aproximativ 48 de milioane de lei, autorizația de construire fiind eliberată de Primăria Constanța în luna martie a acestui an, iar data finalizării se promite a fi în anul 2023.

După cum spuneam, terenul este unul generos, fiind vorba de o suprafață totală de 25.000 mp, cu front la strada Prelungirea Meșterului Manole de 63,32m și front la strada Prelungirea Lanului de 63,80 m.

Investiția prevede realizarea unui ansamblu de 7 blocuri ce vor avea un regim de înălțime P+8E și vor găzdui 448 unități locative: apartamente cu două camere și apartamente tip studio, spații comune și parcări. Fiecare bloc va deține la parter spații comerciale și la etaje apartamente de locuit. Distribuirea pe fiecare nivel va fi de 8 apartamente din care 4 apartamente cu 2 camere si 4 apartamente de tip studio. Suprafața construită la sol pentru fiecare bloc este de 578,05mp.

Accesul auto se va realiza din/spre Str. General de Brigadă Ioan Eremia, Str. Prelungirea Lanului, prelungirea str. Meșterul Manole și DC 1A (Constanța – Cumpăna).

Accesul pietonal se va realiza din/spre pe trotuarele aferente. Pentru deservirea imobilelor se vor asigura în incinta terenului la nivelul solului, 540 locuri de parcare cu dimensiuni de 2,35-2,50 x 5,00 m iar suprafața totală destinată locurilor de parcare este de 6210 mp.

Se va amenaja o suprafață de 7546,12 de spațiu verde.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.