O minoră dată dispărută la Suceava și-a dat părinții în judecată ca să se mărite la Medgidia

0
1419
Anunțuț IPJ Suceava privind dispariția minorei, apărut în presă, în urmă cu doi ani

O tânără din județul Suceava, dată dispărută în urmă cu doi ani, pe când avea 16 ani, se pare că a ”dispărut” cu iubitul său din Medgidia. Anul trecut, cei doi au vrut să se căsătorească, însă, ea fiind minoră, avea nevoie de acordul părinților. Pentru acest lucru, s-a adresat instanței de judecată, respectiv Judecătoria Medgidia, unde are calitate de reclamant, împotriva părinților ei, care au calitate de pârâți.

În fapt, pe secția civilă a Judecătoriei Medgidia a fost înregistrată, pe data de 25 iunie 2019, o solicitare de căsătorie minor – autorizare încheiere căsătorie”, între minora A.N.Gabriela și viitorul soț E.E. Vasilică. Doar că nu se știe ce s-a întâmplat între timp, dar acțiunea din instanță s-a perimat (s-a stins din cauza faptului că nimeni nu s-a mai interesat să o ducă până la bun sfârșit). Judecătorii au constatat, pe 28 octombrie a.c., că acțiunea respectivă nu-și mai are rostul.

Acum, care este motivul renunțării la acțiune, nu se știe, însă există 3 posibilități: ori cei doi iubiți și-au spus adio, ori au preferat să trăiască în concubinaj, fără a mai fi nevoie de acte, ori tânăra a devenit majoră între timp și nu a mai avut nevoie de acordul părinților.

Interesant este că pe rolul instanțelor mai apar și astfel de cazuri, ceva mai plăcute, spunem noi.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.