Video! Reglare de conturi la Medgidia?! Dosar penal după ce o mașină a ars ca o torță

0
4453

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 4 decembrie a.c., în jurul orei 4.44, în municipiul Medgidia, județul Constanța, acolo unde un autoturism a luat foc. Proprietarul acuză că focul ar fi fost pus intenționat, iar oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală.

Conform primelor informații, un incendiu a izbucnit la un autoturism parcat pe strada Dezrobirii, numărul 30 din municipiul Medgidia. A intervenit Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat. A ars un Mercedes Vito în proporție de 90%.

Reglare de conturi?!

Potrivit informațiilor noastre, în primă fază concluziile pompierilor ar fi fost că este vorba de un scurtcircuit electric, însă nu au exclus nici ipoteza unei acțiuni intenționate, motiv pentru care polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere.

Proprietarul autovehiculului susține că ar ave aun coflict cu niște persoane, considerând că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare.

Azi noapte, la ora 03:30 mi s-a dat foc la autovehicul cu benzină. Eu  și familia mea dormeam când am simțit ceva afară bubuind, am ieșit afară și mășină ardea, iar ei s-au urcat în mașina lor și au fugit, iar eu am sunat imendiat la poliție și pompieri, care au venit. Mă simt amenințat și eu și familia mea. Foarte rău! Ne simțim în pericol, au venit de atâtea ori la noi acasă și ne-au amenințat”, a spus proprietarul autovehiculului.

În cauză continuă cercetările

Video:

L.M., L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.