VIDEO. Revenirea elevilor la cursuri a coincis, la Techirghiol, cu finalizarea lucrărilor la Liceul Teotetic “Emil Racoviță”

0
378

Revenirea elevilor la cursuri a coincis, la Techirghiol, cu finalizarea lucrărilor la nivelul Liceului Teotetic “Emil Racoviță”. În prezenţa prefectului Silviu Coşa, a preşedintelui CJC Mihai Lupu, dar nu numai, primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu a susţinut o conferinţă de presă luni, 8 noiembrie, în cadrul căreia a prezentat proiectul.

“Astăzi sărbătorim două mari realizări: finalizarea lucrărilor la Liceul Teoretic Emil Racoviță și elevii încep cursurile fizic aici. Mulți m-au blamat, dar eu am vrut ca elevii să învețe aici într-un liceu reabilitat și modernizat”, a declara primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Valoarea proiectului a fost de peste milioane de lei. Ca dotări, vorbim despre table inteligente în fiecare clasă, iar elevii dispun de câte o tabletă. Unitatea școlară a fost dotată la standarde europene, fiind cea mai modernă unitate școală din județul Constanța.

“Asistăm astăzi la un eveniment important. Astfel de edificii sunt extrem de importante pentru orice comunitate, mai ales să ofere toate condițiile. Preocuparea noastră este să asigurăm condițiile necesare pentru copii, cărora le urez sănătate și să vină cu drag aici”, a declarat, la rândul său, Mihai Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.