VIDEO. S-a deschis Căsuţa lui Moş Crăciun în Murfatlar!

0
2516

Emoția și spiritul sărbătorilor ne cuprind pe toți în luna decembrie și există o sumedenie de locuri de vizitat în județul Constanța, special pregătite, târguri și ateliere de Crăciun, Căsuța lui Moș Crăciun, parcuri amenajate pentru cei mici, de unde răsună colindele și veselia, toate pentru a pregăti venirea Crăciunului. 

La Murfatlar începe să se simtă cu adevărat atmosfera sărbătorilor de iarnă. Decorațiuni luminoase, care aduc veselie în rândul celor mici și celor mari, împodobirea bradului, concerte de colinde live, dar și amenajarea Căsuței lui Moș Crăciun fac parte dintr-o poveste în care cei mici devin eroii principali ai activităților.

Biserica “Nașterea Maicii Domnului” Murfatlar împreună cu Primăria Orașului Murfatlar și-au dat mâna cu gândul de-a aduce ceva nou cu prilejul Sfintelor sărbători de Crăciun. Împreună au reușit să stabilească câteva evenimente ce se vor desfășura pe parcursul lunii decembrie – iar detaliile le puteţi afla AICI!

Duminică seara, 5 decembrie, în Ajun de Moş Nicolae, la Murfatlar a fost inaugurată şi Căsuţa lui Moş Crăciun. Aceasta va funcţiona, până în Ajunul Crăciunului, în Centrul de informare turistică din Murfatlar. Cei mici, dar şi cei mari, sunt aşteptaţi să se bucure de atmosferă şi de prezenţa Moşului!

Duminică, Moşul a fost asaltat de copiii care i-au înmânat scrisori cu ceea ce îşi doresc! “La mulţi ani, să fim sănătoşi şi le mulţumim celor care au pus umărul să realizăm acest eveniment”, a transmis George Cojocaru, primarul oraşului Murfatlar. Declaraţiile complete şi imaginile cu cei mici în Căsuţa lui Moş Crăciun le puteţi urmări aici:

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.