VIDEO. S-au dus să salveze și au avut ei nevoie să fie salvați: Pompierii au sunat la 112, după ce s-au răsturnat în misiune

0
56

O cisternă cu apă a ISU Suceava s-a răsturnat pe șosea în timpul unei misiuni. Pompierii se deplasau către locul producerii unui accident rutier în timpul căruia, o altă cisternă, încărcată cu combustibil, s-a răsturnat pe marginea drumului.

Potrivit ISU Suceava, cisterna încărcată cu 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în afară părții carosabile, în localitatea Roșiori. Șoferul nu a fost rănit, scrie stiripesurse.ro

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o autocisternă cu apă. În timp ce se îndrepta către Roșiori, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a refuzat să fie transportat la spital. Din cauza celui de al doilea accident, a fost blocat un sens de mers.

Poliția anchetează ambele accidente. În jurul cisternei cu motorină au fost luate măsuri de protecție deoarece există scurgeri de combustibil.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.