VIDEO! SCANDAL cu pumni și picioare în Vama Veche

0
6314

Scandal în Vama Veche în acest weekend!

nici nu zici ca au lagg 3000 🤣🤣🤣🤣🤣🤣#startsezon

Publicată de Markus Lupșe pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Mai mulți indivizi s-au alergat și, la un moment dat, s-au oprit în zona localului Molotov, acolo unde au început să își împartă pumni și picioare. Scena a fost filmată și postată pe Facebook.

Proprietara localului a anunțat Poliția. Ulterior, aceasta a precizat că întreaga scenă a durat foarte puțin, după care indivizii s-au făcut nevăzuți. Până în acest moment, nu a fost depusă nici o plângere, dar oamenii legii încearcă să îi identifice pe bărbații din imagine pentru a-i trage la răspundere pentru tulburarea ordinii publice.

Oficial, de la oamenii legii:

În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

sursa video: Facebook/ Markus Lupșe

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.