VIDEO. Scandal după ce fratele viceprimarului din Mereni a fost filmat că a intrat cu mașina pe contrasens: „Când ne întâlnim, îți pun capul la picioare“

1
389

Un scandal-monstru a izbucnit după ce Petrică Ciucardel a fost filmat în timp ce se afla la volan și rula cu mașina pe contrasens, în Topraisar. În plus, fratele viceprimarului din Mereni, Florea Ciucardel, a fost nemulțumit de faptul că s-a spus că era băut. Acesta a mers la Poliție, iar scandalul s-a mutat în on-line, acolo unde s-a lăsat cu jigniri și chiar cu amenințări.

Cum merge un specimen beat pe șosea, fără a se gândi la viața participanților la trafic“, a spus un șofer, care a și postat clipul video pe rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum șoferul iese cu mașina de pe o stradă adiacentă, ulterior dâns „nas în nas“ cu un autovehicul care rula, parțial, pe contrasens.

Iar de aici a început scandalul. Petrică Ciucardel, cel care se afla la volanul vehiculului de pe contrasens, s-a arătat indignat că a apărut clipul video în spațiul public. „Mă, cine pl… a dat acceptul să mă postezi pe Facebook fără acceptul meu? Vezi că merg la Poliție să-ți fac plângere, pretenaș. Dar n-ai scris acolo că mi-ai tăiat fața. De ce mă acuzi pe nedrept că sunt beat? Vezi că te dau în judecată, boss“, a spus Petrică Ciucardel.

Și, conform acestuia, chiar a mers la Poliție, unde a cerut să fie testat cu aparatul etilotest. Potrivit fotografiei atașate, rezultatul a fost 0. „Am fost în seara asta la Poliție (luni, 18 septembrie – n.r.). 00 alcool test negativ. Ți-am făcut plângere“, a precizat Petrică.

Însă, spiritele s-au încins și mai tare, întrucât oamenii au început să-l acuze că a circulat cu mașina neregulamentar și că, din filmare, nu se vede că i-ar fi fost tăiată fața.

Când un locuitor din Topraisar a spus că, dacă era el la volan, intra cu mașina în cea a lui Ciucardel, acesta a răspuns: „Băăă, răule. Stai cuminte să nu te julești la ceas. Vino că intru eu în tine, boss. Șmecherule. Stai cuminte, răule. Să nu îți iei tu două țevi în cap, așa, de control. Că nu îmi este frică de voi, ăștia, șmecheri de Topraisar. Mai știu eu unii șmecheri din Topraisar care și-au luat bătaie prin Mereni, de au ajuns la Urgență“.

Unei alte persoane, Petrică Ciucardel îi răspunde: „Vezi că poate când ne întâlnim pe undeva, îți pun capul la picioare și te trimit la plimbare, răule care ești. Vezi că dacă tranzitezi Mereni, să nu dai ochii cu mine, că-ți bag mâna pe gât să-ți scot ficatul afară, răule“.

Așa cum am precizat mai sus, Petrică Ciucardel a mers la Poliție.

Liliana BELCIUG

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.