VIDEO Scandal în trafic: un individ a sărit la bătaie și a avariat o mașină, după o șicanare în trafic

1
22567

Scandal în trafic, într-o intersecție importantă din Constanța. Doi șoferi s-au șicanat în trafic, luni, 8 martie, încălcând mai multe reguli de circulație. Într-un filmuleț surprins de o cameră de bord, se poate vedea cum unul dintre ei a încercat să-l tragă din mașină pe celălalt care, pentru a scăpa, a fost nevoie să facă mai multe manevre, ocolind pe trecerea de pietoni.

Doi șoferi s-au șicanat în trafic, luni, 8 martie, în jurul orei 14:16,  pe bulevardul Mamaia, iar la intersecția din zona Delfinariu, unul dintre ei a încercat să-și blocheze adversarul în trafic, trăgând mașina în fața acestuia, după care a coborât și a încercat să-i deschidă portiera, urmând o serie de lovituri și picioare în portieră. În cele din urmă, după cum se poate vedea în filmulețul alăturat, persoana agresată a încercat să scape, ocolindu-i mașina agresorului pe trecerea de pietoni, gonind mai departe pe bulevardul Mamaia.

În continuare, așteptăm o reacție a polițiștilor Biroului Rutier Constanța, cu privire la acest incident.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Asta e traficul constantean, nu mai e nimic ciudat. Toti sunt nervosi, rai, plictisiti, nimeni nu mai respecta nicio regula, tuturor li se cuvine totul. Lasati-i pe astia in pace. Voi mergeti incet, fara stres, ajungeti acasa si lasati idiotii sa se omoare intre ei. Aveti voi grija de voi ca pe altcineva nu intereseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.