VIDEO și GALERIE FOTO. Delfinariul, luat cu asalt: au fost suplimentate reprezentațiile pentru a face față cererilor

0
212

La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost aglomerație în cursul zilei de marți, 6 iulie a.c., iar asta pentru că vremea a fost ploioasă, orașul aflându-se sub avertizare de cod galben de averse torențiale și descărcări electrice.

Prin urmare, turiștii și constănțenii au luat cu asalt Complexul Muzeal de Științe ale Naturii încă de dimineață, iar la Delfinariu, la prima reprezentație, conducerea a anunțat sold out al biletelor înainte de deschiderea casieriei. Directorul CMSN, Adrian Bîlbă, a declarat pentru Focus Press faptul că aceste bilele au fost achiziționate online.

Tocmai din acest motiv, reprezentanții CMSN au decis să introducă o reprezentație suplimentară, la ora 13.00, dar și la orele 15.00 și 17.00. În mod normal au loc doar trei reprezentanții într-o zi, însă datorită cererii a mai fost introdusă una suplimentară.

”Suntem încă limitați, nu avem încă 1.350 de locuri ocupabile, ci doar 850, suntem limitați din dorința de a oferi siguranţă pentru vizitatori, mai ales că sunt foarte mulți copii și pe care trebuie să îi protejăm, dar și măsurile încă în vigoare, portul măștii de protecție, distanțare fizică, circuite de vizitare, dar și prin a ne vaccina”, a declarat directorul Adrian Bîlbă pentru Focus Press.

Totodată și unul dintre dresorii de delfini din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Florin Alexandru Mazilu, a spus că la Delfinariu s-au vândut foarte multe bilele și că au avut loc mai multe reprezentații decât de obicei: ”Astăzi (marţi, 6 iulie – n.r.) sunt programate patru reprezentanții, a fost o zi plină, este înnorat afară, lumea nu are ce să facă în Constanța, la plajă nu pot merge și toată lumea vine la noi. De obicei au loc trei reprezentanții pe zi la orele 11.00, 15.00 și 17.00”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.