VIDEO: Silviu Coșa și noii subprefecți au depus jurământul

0
539

În cursul zilei de joi, 4 martie, Silviu Coșa, cel care a exercitat temporar funcția de prefect, a depus jurământul. De asemenea, alături de acesta au depus jurământul și noii subprefecți, Mihai Vîlcu, din partea Alianței U.S.R.-P.L.U.S., și Secyl Suliman, din partea U.D.T.T.M.R.

Joi a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Silviu Iulian Coșa și a funcțiilor publice de subprefect al Constanței de către Aura Bozdoacă și Ali Șenol.

În cursul aceleași zile, Silviu Coșa a fost renumit prefect al județului Constanța, de această dată politic, din partea P.N.L., conform noilor prevederi ale Codului administrativ, modificat prin O.U.G. nr. 4/2021. Astfel, funcțiile de prefect și de subprefecți sunt funcții de demnitate publică, iar aceștia sunt numiți politic.

În cadrul unei conferințe de presă, prefectul a menționat că la sfârșitul acestei săptămâni li se vor stabili atribuțiile celor doi subprefecți. Totodată, aceștia au menționat că se bazează pe experiența profesională pe care o au, Mihai Vîlcu ca antreprenor, iar Secyl Suliman ca șef al SPIT Ovidiu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.