VIDEO. Silviu Coșa vede noua funcție de prefect ca o provocare în cariera sa administrativă

0
610

Silviu Iulian Coșa a depus astăzi, 15.10.2020, jurământul și a devenit noul prefect al Constanței. Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a fost directorul adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa și membru P.N.L. din 1992 până la sfârșitul săptămânii trecute.

Fostul director adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa a acceptat propunerea de a deveni prefectul județului Constanța deoarece consideră această funcție o nouă provocare în cariera sa administrativă.

„Am acceptat această funcție întrucât întotdeauna mi-au plăcut provocările, este o provocare profesională, pentru că sunt funcționar public de 21 de ani și este o continuitate firească a activității de funcționar public și a carierei pe care am avut-o anterior în cadrul Agenției Naționale de Administrarea Fiscală“, a declarat Silviu Coșa pentru Focus Press.

Noul reprezent al Guvernului în teritoriu are 50 de ani, este căsătorit și nu are copii. Este membru PNL din 1992 și are o experiență managerială în domeniul finanțelor de 17 ani, așa că nu se teme de responsabilitățile acestei noi funcții pe care o deține..

„Mă ocup de management într-o instituție publică de aproximativ 17 ani, cu toate că aici sunt anumite particularități, principiile generale sunt aceleași: interacțiunea cu oamenii, procedurile care există peste tot. Aici există oricum o echipă pe care o cunosc ca participant la Consilii și ca interacțiune anterioră pe care am avut-o ca șef adjunct al Administrației Fiscale, deci nu îmi fac absolut nicio problemă în ceea ce privește găsirea celei mai eficiente căi pentru a soluționa fiecare problemă în parte care apare“, a mai precizat Silviu Coșa.

Și în anul 2014, P.N.L. luase în calcul propunerea sa pentru funcția de prefect al județului Constanța., acum i s-a propus din nou, pentru a îl înlocui pe George Niculescu, care a demisionat pentru a candida pentru Senatul României, aflându-se pe poziția a doua pe lista P.N.L. Constanța. Deocamdată Silviu Coșa nu ia în calcul un drum asemănător ca fostul său coleg de partid.

„Era o vorbă că «planurile sunt modalitatea în care Dumnezeu mai glumește cu tine», pentru că întotdeauna intervine câte ceva. Nu, în momentul de față sunt foarte concentrat pe ceea ce se întâmplă aici, pe ceea ce am de făcut peste cinci minute, peste cinci ore, peste cinci zile. Nu mă gândesc mai departe. Dacă va veni vreodată un astfel de moment, va veni firesc“, a concluzionat actualul prefect al județului Constanța.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.