VIDEO. Șofer, care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, împușcat mortal. Fusese condamnat în trecut pentru trafic de minori

0
271

sursa video: Youtube/ Transilvania News Romania

Un bărbat de 34 de ani și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de joi, 17 decembrie a.c., după o urmărire de peste 80 de kilometri, din județul Iași în județul Botoșani. Acesta se afla la volanul unui autoturism și nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Marius Vântu a fost condamnat pentru că, în perioada 2009 – ianuarie 2010, a recrutat o copilă de clasa a VIII-a, pe care a obligat-o să se prostitueze în Atena, Grecia. El a fost acuzat că a mai recrutat două femei pe care le-a dus în Germania, unde au ajuns să se prostitueze, potrivit ziare.com

Acesta a demarat ca la curse când i-a văzut pe agenți, în cursul zilei de joi. Individul a trecut și prin câteva baraje ale poliției. În cele din urmă, agenții au tras mai multe focuri de armă, iar un glonț l-a rănit grav pe șofer. Acesta a murit la scurt timp. Finalul urmăririi a fost surprins de o cameră de pe bordul mașinii de poliție, scrie stirileprotv.ro

Pe imagini se vede că șoferul gonește haotic și depășește în grabă toate mașinile care îi apar în față. La un moment dat, bărbatul intră pe contrasens și ajunge în șanț, merge pe pământ câțiva metri și se oprește.

Cursa nebună a început în Popricani, în județul Iași, unde un șofer a văzut că bărbatul de 34 de ani era oprit într-o intersecție și stătea cu capul pe volan.

Șoferul a trecut prin mai multe localități și cu toate că pe traseu polițiștii au făcut două baricade, acesta nu a putut fi oprit. Ba chiar individul a lovit mașinile de poliție. Urmărirea s-a încheiat după aproximativ 80 de kilometri, în Copălău, județul Botoșani, unde alte patru echipaje de poliție s-au luat după el.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani fac o anchetă și urmează să stabilească dacă polițiștii au procedat conform legii în timpul acțiunii. Agenții din Botoșani aveau și benzi cu cuie în autospeciale, care sunt folosite atunci când este făcută o blocadă în trafic, dar aceștia susțin că nu au avut timp să le folosească. De asemenea, procurorii așteaptă și rezultatele necropsiei, pentru a afla cauza exactă a morții bărbatului. În 2015, șoferul a fost condamnat pentru trafic de persoane. El ducea tinere, inclusiv minore în Germania și le obligă să se prostitueze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.