VIDEO. Șofer prins de polițiști încercând să înghită zeci de bile cu heroină și cocaină. Imaginile fac înconjurul lumii

0
164

Un traficant de droguri din Marea Britanie a fost prins de polițiști când încerca să înghită zeci de bile cu heroină și cocaină, într-o încercare disperată de a le ascunde de oamenii legii. Acesta a fost condamnat la închisoare.

Ofițerii din Crawley au acționat la pont, pe 6 ianuarie, după ce au fost informați că autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani este folosit pentru a transporta droguri de mare risc.

Imaginile surprinse de bodycam-ul polițiștilor arată cum aceștia sparg geamul mașinii în care se afla Kewbe Tomlinson, care încerca cu disperare să înghită pachețelele de droguri pe care le avea asupra sa. Pe imagini se vede cum acestuia îi cad din gură zeci de bile de staniol.

Înainte de a fi arestat, bărbatul a fost dus la spital ca medicii să verifice dacă acesta nu a înghițit, totuși, o cantitate de droguri.

Oamenii legii au descoperit în autoturism 93 de bile de droguri – cocaină și heroină -în valoare de aproape 1.900 de lire, a transmis Poliția din Sussex.

Tomlinson a condamnat pe 19 martie la cinci ani și jumătate de închisoare pentru mai multe capete de acuzare, privind posesia și traficul de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.