VIDEO. Șoricel buclucaș, liber pe holurile Policlinicii 2 a Spitalului Județean Constanța

0
2354

Săptămâna aceasta, una dintre persoanele care a mers la un control la Policlinica 2 din Constanța a dat nas în nas cu un șoarece, pe holul de la etajul I. Chestionați cu privire la incident, reprezentanții Spitalul Județean ne-au precizat că acesta nu poate fi decât un caz izolat și deratizarea se face în termenele stabilite de lege și oricând este nevoie.

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța ar fi efectuat ultima deratizare în Policlinica 2 în data de 3 noiembrie a.c. Cu toate acestea, una dintre persoanele care s-a prezentat la un control s-a întâlnit cu un șoarece pe holul de la etajul I al unității medicale, dornic să mănânce un chips căzut pe jos. Iar întâlnirea cu pacientul nu prea l-a înspăimântat, nerezistând tentației, așa că a tot fugit de la ușa unui cabinet la alta, încercând, în același timp, să înșface chipsul mult-dorit. Timp berechet pentru o filmare pe care v-o prezentăm și ce a fost pusă și la dispoziția reprezentanților Spitalul Județean.

Care s-au declarat uimiți de prezența rozătorului și au promis o nouă deratizare, de urgență.

„Spitalul Județean Constanța asigură efectuarea dezinsecției, dezinfecției si a deratizării prin intermediul unei firme autorizate, ultima operațiune de deratizare din cadrul Policlinicii 2 fiind efectuată chiar la începutul acestei luni. Având în vedere situația, operațiunea se va efectua de urgență, din nou. Conform legii, deratizarea se efectuează o dată la șase luni sau la nevoie.

Precizăm, însă, că în cadrul acestei Policlinici, inclusiv la etajul unde s-a efectuat filmarea, mai multe spații sunt închiriate. Prin urmare, îi rugăm pe cei care își desfășoară activitatea acolo să mențină curățenia, să nu păstreze mâncare în cabinete.

Mai mult, zona cu pricina este în imediata apropiere a ușii care face legătura cu clădirea fostei secții BMF, clădire care se află în conservare și nu este în administrarea spitalului“, ne-a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al SCJU Constanța.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.