VIDEO. Şoşoacă, la protest în Constanţa, împotriva certificatului verde

2
2754

Câteva sute de persoane au ieşit din nou la protest, duminică, 26 septembrie, împotriva certificatului verde care este obligatoriu dacă doriţi să mergeţi la evenimente, în teatre sau în mall, în localităţile în care incidenţa trece de 3 la mia de locuitori.

La protest au sosit, la Constanţa, şi Luis Lazarus şi Diana Şoşoacă. Şoşoacă a luat cuvântul în faţa Prefecturii Constanţa, acolo unde s-au strâns protestatarii, cei prezenţi fiind efectiv captivaţi de mesajul parlamentarei. Discursul îl puteţi urmări în secţiunea VIDEO!

2 COMENTARII

  1. Era oare chiar atat de greu sa purtati o masca in vara si sa pastrati niste reguli absolut ELEMENTARE de igiena, ca sa evitam sa ajungem iar in aceasta situatie ? Nu v-a obligat nimeni sa stati in casa, nu v-a obligat nimeni sa faceti vreun sacrificiu.

    Vi s-a cerut doar o masca si sa va spalati pe maini.

    Sa spunem un mare multumesc ca am avem norocul – cel putin deocamdata, pana la urmatoarele mutatii – ca acest virus este unul relativ slab, prin care foarte multi putem trece fara nicio problema. Sa vedeti decimare a populatiei – selectie naturala ? – cand inevitabil va aparea un virus cu adevarat puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.