VIDEO. Stila Sarafu se apără în procesul cu Maria Done arătând o filmare făcută în Secţia de Poliţie

0
4252
Maria Done şi Stila Sarafu

Scandalul dintre Stila Sarafu și cele două femei care îl acuză de hărțuire este departe de a se fi încheiat, chiar și după ce s-a deschis dosar penal pe numele constănțeanului. De fapt, unele aspecte legate de derularea anchetei au atras atenția opiniei publice, după ce, potrivit unor imagini filmate cu telefonul mobil, s-ar părea că cele două reclamante vorbesc prea familiar cu poliţistul care derulează ancheta. Situaţia a fost readusă în atenţie de Stila Sarafu, în contextul în care se apropie un nou termen de judecată, iar acesta doreşte cu orice preţ să scape de probleme.

Pe numele lui Stila Sarafu a fost depusă plângere penală la Secția 3 Poliție, fiind acuzat de Alexandra Ceară și Maria Done de violarea sediului profesional şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe de altă parte, potrivit unui filmuleț făcut cu telefonul mobil, chiar în biroul polițistului care anchetează, deşi acest lucru este interzis, Maria Done are o discuţie destul de lejeră cu omul legii.

Polițist: S-a scris și un articol cu privire la incident.

Maria Done: Auzi, dar asta e verisunea scurtă, nu?

Polițist: Da mă frate, eu nu scriu, ea scrie, când scriu eu e versiunea lungă. Aia e declarația.

Maria Done: Băi, să scrieți și de banii ăia neapărat.

Polițist: Am scris. Dacă ai lăsa Instagramu….

Maria Done: Păi n-am cum, că eu mă uit aici pe presă, pe mondenități, n-am cum să nu mă uit. Este foarte interesant”.

”Se cunosc între ei, așa cum a mai spus. Ea (Maria Done – n.r.) a spus clar că are relații. Păi așa e corect? Special a filmat discuția, ca să vadă lumea cine e ea și ce relații are. Ar trebui să ca polițistul să fie obiectiv, să facă ceea ce trebuie, nu să-i spună Done ce să facă și ce să scrie, pentru că nu ea îl plătește pe el…”, a declarat, pentru Focus Press, Stila Sarafu.

În ceea ce o privește pe Maria Done, pentru faptul că a filmat pe ascuns în biroul polițistului, aceasta a fost amendată, ulterior, cu suma de 100 de lei, asta după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Scandal cu tort și cu ouă

Despre răfuielile dintre Stila Sarafu, pe deoparte, și Maria Done și Alexandra Ceară, de cealaltă parte, s-a tot scris încă din vara anului trecut, când bărbatul le-a atacat cu tort și le-a stropit cu apă pe cele două femei, în timp ce acestea se aflau în mașină. Scandalul a început în momentul în care Alexandra Ceară, care se cunoștea cu Sarafu de mai bine de 20 de ani, ar fi început să comenteze pe Facebook la adresa lui, iar el a dorit să se răzbune. Însă, în apărarea Alexandrei Ceară a sărit prietena ei, Maria Done, care a fost atacată cu ouă, în trafic, iar scandalul a continuat ”în 3” până s-a ajuns în instanță.

Următorul termen la Judecătoria Constanța va avea loc pe data de 16 aprilie.

De precizat că împotriva lui Done, pentru a depune mărturie, s-a deplasat la Constanţa şi Vica Blokina – detalii AICI!

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.