VIDEO: Tentativă de omor. Şoferul de la Iridex, care a intrat intenţionat cu camionul într-un magazin din Eforie, a fost trimis în judecată

0
1356

Procurorii au finalizat ancheta în cazul bărbatului care a intrat, intenționat, cu autoutilitara pe care o conducea, în terasa unui magazin din Eforie. Șoferul, Petrică S., este acuzat de omor calificat sub forma tentativei.

Se întâmpla la sfârșitul lunii martie a.c., când, supărat că nu a fost servit ”pe datorie”, Petrică S., angajat al firmei de salubritate ”Iridex”, a venit cu camionul pe care îl conducea și a intrat cu intenție în gardul terasei, făcând două manevre de mers înapoi, de fiecare dată mașina oprindu-se în gardul terasei. Numai că în spatele gardului pe care l-a distrus se afla consoarta proprietarului magazinului, care a fost rănită grav.

Individul a declarat, la vremea respectivă, că nu știa că se află cineva în incintă și că a vrut să avarieze doar gardul.

Medicii legiști au stabilit că rănile i-au pus femeii viața în pericol femeii, motiv pentru care încadrarea juridică inițială, respectiv: ”distrugere, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului”, a fost schimbată în ”tentativă la omor calificat”, pentru care și pedeapsa prevăzută de legea penală este mai mare.

Dosarul a fost înregistrat, miercuri, 19 august, la Tribunalul Constanța.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.