VIDEO. Trafic rutier îngreunat în zona Dacia

0
235

Un perimetru important din zona Dacia, cel delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja, este în curs de modernizare.

Pe Aleea Mimozelor, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului. Echipele SC Confort Urban intervin luni, 18 octombrie a.c., cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16.00.

Lucrările de asfaltare vor continua și marți, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08.00 și 16.00.

Proiectul de reconfigurare urbană implică și crearea de infrastructură pietonală, modernizarea aleilor de acces către blocuri și a parcărilor din zonă.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.