VIDEO. Un avion militar s-a prăbușit peste o mașină la un miting aviatic, în Italia: O fetiță de 5 ani a murit

0
122
sursa foto: Twitter

Un avion militar italian s-a prăbușit sâmbătă, 16 septembrie a.c., în timpul unui show aviatic la Torino (nord-vestul Italiei), lovind o maşină şi omorând o fetiţă în vârstă de cinci ani, au relatat media italiene.

„Avionul, pilotat de maiorul Oscar Del Do, decola atunci când, din motive necunoscute, a pierdut din înălţime şi s-a izbit de sol”, se arată într-un comunicat al ministerului apărării italian, conform digi24.ro

„Chiar înainte de impact, pilotul a reuşit să se catapulteze. Pentru moment nu este posibil să confirmăm cauza accidentului. Una din ipotezele luate în calcul, dată fiind dinamica evenimentului, este impactul cu o pasăre în timpul primei faze a decolării”, mai transmit autoritățile italiene.

„Incendiul produs ca urmare a impactului avionului cu solul a atins din nefericire o maşină care trecea, cu patru persoane la bord, cauzând decesul unei fetiţe şi rănirea altor trei pasageri din vehicul”.

Avionul făcea parte din echipa de acrobație aeriană Frecce Tricolori a forţelor aeriene italiene. Pilotul aeronavei a reușit să se catapulteze.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.