VIDEO Un echipaj al Poliției Locale și unul de Rutieră au intervenit la un incendiu în Constanța, până la sosirea pompierilor: a fost evitată o explozie

2
1050

Un incendiu a izbucnit în după-amiaza de 5 martie la o locuință situată pe strada Soveja. Din fericire, intervenția promptă a unui echipaj de la Poliția Locale a făcut ca flăcările să nu se extindă și la celelalte apartamente și a fost evitată astfel o tragedie.

Echipajul de Poliție Locală a fost sesizat de către mai mulți cetățeni că dintr-un apartament situat  la etajul unu iese fum abundent. În același timp, prin zonă trecea un echipaj al Poliției Rutiere. Împreună, cele două echipaje au intervenit pentru evacuarea persoanelor din casă.

De precizat că cei doi polițiști din cadrul IPJ Constanța care au intervenit sunt agent șef principal Cătălin Boiangiu și agent Bogdan Popescu (declarații în VIDEO!).

Între timp au fost sesizați și pompierii din cadrul ISU Dobrogea, iar până la sosirea acestora, polițiștii au reușit să scoată două butelii din apartament, să întrerupă alimentarea cu energie electrică și să oprească răspândirea incendiului. “Am întrebat dacă în casă sunt recipiente cu gaz”, au relatat polițiștii din cadrul IPJ Constanța, care au precizat că, dacă nu s-ar fi intervenit prompt, s-ar fi putut produce o nenorocire – o explozie.

La fața locului au sosit apoi militarii de la ISU Dobrogea care au stins flăcările în scurt timp.

C.S.

2 COMENTARII

  1. Cred ca sunt POLITISTI UNICI In Romania !!! Si-au riscat viata pentru a stinge un incendiu !!! Trebuie MEDIATIZATI la nivel national si RASPLATITI pentru CURAJUL LOR DEOSEBIT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.