VIDEO. Un Uber s-a făcut praf după un impact cu o maşină a Poliţiei: două persoane sunt rănite

4
9367

Un accident rutier a avut loc, la miezul nopţii, în zona Tomis 3. Au fost implicate un Uber şi o maşină a Poliţiei.

O persoană a fost rănită, spun martorii. Ar fi vorba despre clientul din Uber. Tot martorii susţin că maşina de poliţie avea girofarul în funcţiune atunci când a pătruns în intersecţie.

Din impact, maşina care funcţionează în regim Uber a fost proiectată pe trotuar, unde a atins un stâlp!

UPDATE – ce spun oamenii legii:

“În jurul orei 00.00, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Soveja din municipiul Constanța. Din primele informații, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpușneanu. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism”.

4 COMENTARII

  1. Nu va mai cacati atât pe voi 😂😂 iar cel care a vb in video, pare sa fie taximeTRIST. Folosesc zilnic uber. Așa cum și taximeTRISTII au gunoaiele lor de șoferi, așa și uberul are câțiva șoferi de tot cacatul. Dar asta nu înseamnă ca toți sunt la fel. Dar na.. asta e mentalitatea romanului.

  2. Cel care a filmat masina de uber, George Cutitatu se pare ca e fan taxi nu uber, ce naiba are firma uber cu șoferu care nu a acordat prioritate. Da e de vina șoferu, dar el bate apropouri ca uber ar fi de vina și etc… Tipic romanului care mănâncă R.. H.. T.

  3. esti sigur ca Uber se deplasa dinspre bd Aurel Vlaicu spre bd Lapusneanu ? daca era dinspre bd IC Bratianu sau dinspre str Baba Novac ? sau poate dinspre str Stefanita Voda ???

  4. Ce vina are uber-ul dacă soferul “loganului de mai” era atent la telefon, soferi “logan-urilor de mai” pun mereu sirena si semnalul luminos înainte de intersecții semaforizate.
    Este lege la ei nerespectarea legilor, doar enoriași de rand trb sa respecte 😂🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.