VIDEO. Un urs a alergat printre schiorii din Predeal

0
266

Un monitor de schi din Predeal a dat ochii cu ursul pe pârtia Cocoșul din Predeal. Minute în șir a încercat să îl alunge, încercând în același timp să le transmită celor din jur să nu se panicheze. Ursul le-a dat târcoale turiștilor, refuzând cu încăpățânare să intre în pădure.

În cele din urmă, după minute întregi de tatonări, Adrian Stoica, monitorul de schi, a început să își dea drumul pe pârtie, ursul plecând în urmărire, fiind chiar pe punctul de a-l ajunge. În video postat pe Facebook se vede cum ursul iese din pădure și vine spre schiori, dar fără a avea intenția de a le face rău.

Adrian Stoica, cel care a postat imaginile pe Facebook, i-a avertizat pe ceilalți schiori să stea pe loc, pentru ca ursul să se întoarcă în pădure, însă acesta a fost intrigat de prezența oamenilor și s-a apropiat la doar câțiva metri de grup. În acel moment, pe filmare se observă că acolo se aflau zeci de schiori.

Tot la Predeal, la sfârșitul lunii ianuarie, un alt urs a alergat un schior pe pârtie. Atunci animalul a fost capturat și relocat într-o pădure din județul Bihor.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.