Jandarmul tulcean care a alergat în mai multe competiții sportive pentru diverse cauze, acum înoată pentru un coleg

0
121
Sorin Andrici, IJJ Tulcea

Sorin Andrici, jandarmul tulcean, este cel care, de-a lungul timpului, a susţinut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viaţă, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.


A participat la nenumărate ultramaratoane, iar oamenii au donat pentru diferite cauze umanitare. Tot ceea ce a făcut a fost din altruism şi solidaritate pentru a susţine cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă.

Acum Sorin Andrici își va depăși limitele și va înota timp de 12 ore la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, sâmbătă, 13 martie, pentru colegul său, plutonier adjutant Vasile Aftene, care trece printr-o grea suferință medical. Pentru ca viața să-i zâmbească din nou, are nevoie de mai bine de 100.000 de lei, sumă ce îl va ajuta să aibă parte de recuperare medicală și tratamente necesare îmbunătățirii stării de sănătate.

„Așadar, dorim să ne unim forțele pentru colegul nostru, omul care în cei 30 de ani în cadrul Jandarmeriei tulcene, a fost, fără pauză, cel care ne-a dat un exemplu tuturor a tot ce înseamnă a fi coleg dedicat meseriei, prieten necondiționat, tată minunat, soț iubitor și OM.
Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, omul care și-a iubit meseria, oamenii, colegii, familia fără jumătăți de măsură, are acum nevoie de noi toți“
, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Primul care s-a alăturat cauzei și a donat pentru susținerea cauzei este Aurelian Podașcă, cunoscut pentru organizarea a nenumărate ultramaratoane în scopuri umanitare

Cei care vor să contribuie pot dona în contul:

RO93BRDE370SV06022373700 (RON), deschis pe numele VASILE AFTENE la BRD BANK.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a lui Sorin Andrici între orele 08:00 și 20:00.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.