VIDEO. USR, petiție online pentru demiterea primarului Vergil Chițac. Stelian Ion: Să-și ia catrafusele și să plece

4
1900

Reprezentanții USR Constanța, în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc joi, 18 mai, au precizat că au inițiat o petiție online pentru demiterea primarului Vergil Chițac.

În cadrul conferinței de presă, Stelian Ion a spus că primarul Vergil Chițac trebuie să-și dea demisia pentru că a aruncat Constanța în haos.

Vom iniția o petiție online prin care constănțenii să se răcorească. Invit constănțenii care sunt nemulțumiți, să intre pe această petiție și să semneze să plece de la Primărie. Îi invit și pe ceilalți de la celelalte partide. Și pe cei din PNL. Praful acesta înghite orice constănțean. Nici nu contează culoarea politică. Chițac are impresia că nu sunt așa mulți constănțeni nemulțumiți. Haideți să îi arătăm că lucrurile stau altfel”, a spus Stelian Ion.

Să-și ia catrafusele și să plece”, a mai spus Stelian Ion.

Linkul petiției AICI.

Video:

P.I.

4 COMENTARII

  1. Dl.Chitac e un primar exceptional,cu viziune !Sa-i mai dati 2 mandate(dl.Stelian l-a votat la primul!) si va incepe sapaturile si-n Marea Neagra sa-l ajute pe prietenul lui sa dea de gaze,sau sa faca un hotel subacvatic.Momentan e foarte suparat ca nu a gasit petrol pe strazile din Constanta dar va continua lucrarile pentru un eventual metrou!!!!:))

  2. Să plece împreună cu toată gașca de hoți, mincinoși, corupți, incompetenți care umplu primăria direct la Poarta Albă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.