VIDEO. Vătămanu, președintele ADD: „La Constanţa vom vorbi, în următorii ani, de creștere economică“

0
151

La inițiativa Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, cu sprijinul Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, în municipiul de pe malul mării are loc un eveniment în premieră: Smart Energy Expo.

La acest forum își dau întâlnire protagoniștii din domeniul energiei inteligente, care vor prezenta, analiza și accesa cele mai recente inovații în domeniu.

Manifestarea este organizată ca o manifestare orchestrată atât ca expoziție, cât și ca dialog direct, prin conferințe pe teme date, workshop-uri tematice, seminarii, întâlniri business to business etc.

„Aș vrea să le mulțumesc Consiliului Județean și Camerei de Comerț Constanța, dar și tuturor partenerilor noștri care au făcut posibil acest eveniment. Deși s-a desfășurat în condiții mai călduroase, sunt sigură că evenimentul este unul de ecou la nivel național, așa cum s-a declarat și la nivel internațional. Pentru autoritățile publice, pentru mediul de business, pentru societatea civilă sunt convinsă că ne vom găsi cu toții soluții inteligente pentru viitor.

În primul rând, vrem să ne îndeplinim obiectivele de dezvoltare durabilă, dar și să ne creăm un mediu prietenos pentru toți cei care vor, și va trebui să adoptăm soluții smart în viitor și să existe o vizibilitate și încredere că la Constanța lucrurile merg într-o direcție bună, corectă, astfel încât în următorii ani să vorbim despre o creștere economică sau un salt economic în topul județelor din România.

Atâta timp cât mediul este prietenos cu noi, nu ne rămâne altceva decât să oferim o mână de ajutor care să ne aducă beneficiu tuturor“, a declarat Anamaria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.